SUNVET S.R.L.
Cabinet Veterinar | Pucioasa

 

Cabinetul veterinar Sunvet Dr. Nita Codrut Alexandru s-a infiintat din dragoste pentru animale si nevoia lor de a dispune de tratarea necesara, precum cea a oamenilor. Aici animalutele dvs dispun de toata dragostea si atentia noastra, dar si tratarea de care acestea au nevoie, oferindu-va o gama variata de servicii.

Cabinetul nostru veterinar este deschis si va asteapta impreuna cu animalutele dvs. de companie pentru consultatii, tratamente, vaccinuri, toaletare canina si felina, analize, identificarea electronica a animalului prin microcipare, sterilizare, operatii chirurgicale, etc.

  Avem si farmacie veterinara de unde va puteti achizitiona produse pentru ingrijirea animalului dvs, medicamente, accesorii, hainute, hrana si diete de cea mai buna calitate/pret pentru patrupedele dvs.

Afectiunile gastro-intestinale sunt asociate de obicei cu semne precum voma sau diareea, reprezentand unul din pricipalele motive pentru care cainii sunt adusi la medicul veterinar. In functie de cauza si gravitatea problemei, diagnosticarea poate fi efectuata prin examinarea cainelui si observarea simptomatologiei, uneori fiind necesare investigatii suplimentare – analiza fecalelor, teste de sange si urina, radiografie sau ecografie, endoscopie.
 

Pentru prevenirea dezvoltarii problemelor la pisici sunt importanti numerosi factori: incurajarea miscarii - evitarea obezitatii si greutatii in exces la orice pisica, o dieta echilibrata, asigurarea unei tavite curate si adecvate pentru nevoi, precum si asigurarea unor surse potrivite de apa proaspata de consum. Pisicile sunt vulnerabile la multe boli care pot fi periculoase si costisitor de tratat, iar vaccinurile la timp ajuta la prevenirea bolilor si reduc riscul infectarii altor pisici. Pisicile au nevoi in alimentatia lor de un nivel mai ridicat de proteine si grasimi decat cainii, ceea ce inseamna ca au mai multa nevoie de carne. Pisicile adulte se hranesc de doua ori pe zi. Puii, pisicile batrane si cele gestante vor avea nevoie de cateva mese mai mici pe zi.

Deparazitarea interna periodica este recomandata a fi facuta la un interval de 3 luni si pot fi evitate unele procese de malabsorbtie intestinala ce conduc la degradarea starii generale de sanatate si a tractusului digestiv al animalului. Vaccinarile sunt esentiale pentru bunastarea cainilor si pisicilor si va aduce beneficii la nivelul sanatatii publice prin controlarea transmiterii bolilor. Pentru cele mai multe vaccinuri se recomanda ca animalul de companie sa aiba varsta de peste 12 saptamani.

De asemenea, animaluţul dumneavoastră poate beneficia de serviciile salonului de cosmetică felină şi canină, inclusiv maşina automată de spălat căţei, cât şi de calitatea produselor germane din pet shop-ul clinicii

SUNVET S.R.L. Cabinet Veterinar | Dâmboviţa

Despre Noi

SUNVET S.R.L.
Cabinet Veterinar | Pucioasa

0721 281 014

sunvet@yahoo.com 

SUNVET S.R.L. Cabinet Veterinar | Pucioasa

0721 281 014

sunvet@yahoo.com 

Site web realizat si administrat de FCR Media On Line SRL - www.rentasite.ro

SUNVET S.R.L. Cabinet Veterinar | Pucioasa

SUNVET S.R.L.
 

Nr. Reg. Com: J15/740/2008 
CUI: 23971401

Str. Republicii, Nr. 87, Pucioasa, Cod Postal 135400, Jud. Dâmboviţa

SUNVET S.R.L. Cabinet Veterinar | Pucioasa

Program

Luni    9:30 - 19:00
Marţi    9:30 - 19:00
Miercuri    9:30 - 19:00
Joi    9:30 - 19:00
Vineri    9:30 - 19:00
Sâmbătă    9:30 - 14:00
Duminică    9:30 - 13:00

Contact

SUNVET S.R.L. Cabinet Veterinar | Pucioasa